Пређи на садржај

20. ЈАНУАР 2022.
ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

Нове опције у апликацији JW Library олакшавају коришћење публикације Буди срећан заувек!

Нове опције у апликацији JW Library олакшавају коришћење публикације Буди срећан заувек!

Водеће тело је јануара 2021. објавило излазак књиге и брошуре Буди срећан заувек! Ове публикације су осмишљене за вођење интерактивног библијског курса, што нам свима помаже да будемо делотворнији учитељи.

У апликацији JW Library сада постоје нове опције које и учитељу и ученику олакшавају да користе књигу и брошуру. Упознајте се са овим новим опцијама.

  • Да ли желите да ученику укажете на неки конкретан део у лекцији? Кликните на жељени одломак да би вам се отворио мени. Изаберите опцију Подели и ученику ћете послати само тај одломак.

  • Да ли желите да са учеником одслушате аудио-снимак неког одломка? Кликните на жељени одломак да би вам се отворио мени. Изаберите опцију Пусти и кренуће снимак одломка од почетка.

  • Можда особа с којом проучавате користи књигу у штампаном формату, а ви у дигиталном. Да ли желите да видите како нека страница изгледа у штампаном формату? Кликните на Мени (три тачкице у горњем десном углу) и изаберите опцију Штампано издање. На истом месту кликните на опцију Електронско издање да бисте се вратили на дигитални формат.

  • Како да помогнете ученику да прати свој напредак? Ако користи публикацију у дигиталном формату, подстакните га да у поља одређена за то упише датум завршетка лекције и неки лични циљ. Користиће му и табела „Шта сам прочитао?“ у којој може да означи прочитана поглавља из Библије.