Пређи на садржај

13. ЈАНУАР 2015.
Хрватска

Јеховини сведоци на познатом међународном сајму књига у Хрватској

Јеховини сведоци на познатом међународном сајму књига у Хрватској

ЗАГРЕБ, Хрватска. Јеховини сведоци су први пут били излагачи на познатом Међународном сајму књига и учила Интерлибер, одржаном од 11. до 16. новембра 2014. Овај сајам се сматра реномираном изложбом у Хрватској и на њега сваке године долазе стотине излагача из света издаваштва и образовања. Ове године га је посетило рекордних 130000 особа.

Председник Републике Хрватске др Иво Јосиповић посетио је штанд Јеховиних сведока и узео литературу

Штанд Јеховиних сведока посетио је и др Иво Јосиповић, председник Републике Хрватске. Он је поздравио Сведоке који су волонтирали на штанду и узео литературу која говори о науци и Светом писму: Порекло живота – пет питања која заслужују одговор, Да ли је живот настао стварањем? и Живот – како је настао? Еволуцијом или стварањем?

У „дечјем кутку“ могли су се гледати цртани филмови са сајта jw.org и узети публикације намењене младима и родитељима

На штанду Сведока велико занимање је изазвао „дечји кутак“. Ту су посетиоци могли гледати цртане филмове са званичног веб-сајта Јеховиних сведока, jw.org, који су осмишљени да деци приближе поуке из Светог писма. Посетиоци су радо узимали два тома књиге Млади питају – практични одговори на њихова питања, које садрже практичне савете за младе и родитеље.

Јосип Лиовић, портпарол Јеховиних сведока у Хрватској, рекао је: „Одушевљени смо изврсним одазивом на Интерлиберу. Наш изложбени простор обишло је више посетилаца него што смо очекивали. Људи су кућама понели преко 7500 примерака наше литературе. Радујемо се што ћемо и следеће године доћи на Интерлибер.“

Контакт:

Међународни: Џејмс Ричард Браун, Служба за односе с јавношћу, тел.: +1 718 560 5000

Хрватска: Јосип Лиовић, тел.: +385 91 5336 511