Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW BROADCASTING

Com buscar continguts d’àudio i vídeo en Amazon Fire TV

Busca continguts en JW Broadcasting amb la funció de busca.

Vés a la secció Busca de la pantalla d’inici i polsa el botó Selecciona per a mostrar la casella de busca, llavors polsa Selecciona una altra volta per a començar la busca.

En la casella Busca, escriu paraules que identifiquen el que estàs buscant ressaltant algunes lletres i polsant Selecciona. Per exemple, escriu part del títol o del nom de la persona o esdeveniment que apareix en el programa. A mesura que ho fas, es mostraran programes que coincidixen. Gasta els botons Amunt, Avall, Esquerra i Dreta del teu comandament a distància per a vore els programes que coincidixen. Ressalta la imatge o títol del programa que estaves buscant i polsa Selecciona.

Per a buscar una expressió exacta en el títol del programa, escriu-la entre cometes.

Els resultats de la busca contenen tant pistes d’àudio com vídeos. Per a filtrar-los, selecciona el botó Vídeo per a mostrar sols els vídeos, o el botó Àudio per a mostrar només les pistes d’àudio.

La busca inclou els 24 resultats principals que coincidixen amb el que has escrit. El número total de resultats s’indica de la següent manera: «Mostrant 24 de 28».

Si no veus el que estàs buscant, escriu paraules més específiques. Per exemple, si estàs buscant un broadcasting en particular i has escrit «broadcasting», afegix el mes i l’any, el nom del germà que presenta el programa o el tema principal d’eixe mes.