Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW BROADCASTING

Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Amazon Fire TV

Per a poder vore JW Broadcasting en el teu Amazon Fire TV, primer l’hauràs de configurar i instal·lar-li l’app JW Broadcasting. Seguix els passos següents:

Com configurar el teu Amazon Fire TV

El teu Amazon FireTV hauria de vindre amb instruccions per a ajudar-te a configurar-lo i connectar-lo a Internet. Una volta estiga connectat, completa la configuració seguint les instruccions en pantalla. Se’t demanarà que registres el teu Amazon Fire TV amb el teu nom d’usuari i contrasenya d’Amazon.

Nota: Necessitaràs accés a Internet des d’un ordinador o dispositiu mòbil per a la configuració guiada.

Per a més informació, mira el vídeo d’Amazon Fire TV que mostra el procés de configuració.

Com instal·lar JW Broadcasting en Amazon Fire TV

Navega per la pantalla d’inici d’Amazon Fire TV i instal·la JW Broadcasting seguint els passos següents:

• Polsa Amunt o Avall en el teu comandament a distància Amazon Fire TV fins que Busca estiga ressaltat.

• Polsa Selecciona.

L’opció Busca de Fire TV busca pel·lícules, programes de televisió, actors, apps, jocs i canals que corresponen amb el que estàs escrivint. Busca JW Broadcasting en Apps i Jocs. Escriu les paraules jw broadcasting.

Quan JW Broadcasting apareix en la llista, polsa la fletxa Avall per a ressaltar-la en els resultats de la busca, i polsa Selecciona. Polsa el botó Dreta fins que hages destacat l’app, i polsa Selecciona. Polsa el botó Obtín per a baixar l’app en el teu Amazon Fire TV. Quan s’haja baixat, el botó Obtín canvia a Obri.

Per a vore JW Broadcasting selecciona Obri, o vés a la pàgina d’inici d’Amazon Fire TV i busca JW Broadcasting baix d’Apps. Mira en la secció Les teues apps.